Waarom Verkoopstyling 

Onderzoek door House of Kiki heeft uitgewezen dat 70% van de woningen die langer dan 1,5 jaar te koop staan, binnen 3 maanden verkocht kunnen worden met een vakkundig hands-on concept!

-House of Kiki

Ruim 80% van de  potentiële kopers blijkt niet door de persoonlijke sfeer van de bewoners heen te kunnen kijken, waardoor ze geen goede of zelfs een negatieve indruk krijgen van het huis en haken direct af. Deze groep zal het huis dan ook nooit komen bezichtigen. Het is daarom van groot belang om uw woning positief te onderscheiden in het enorme huizen aanbod. 

Voor een verkoper is het vaak moeilijk om objectief naar zijn woning te kijken, in elk geval niet met de ogen van een potentiële koper. Met verkoopstyling wordt je woning zodanig gepresenteerd dat deze een optimale indruk maakt voor een breed publiek. Gestileerde huizen leveren betere foto's op, waardoor jou woning op Funda en andere huizen sites extra opvalt en dus meer kijkers trekt. Het resultaat is een snelle verkoop tegen een hogere prijs. 

Corine Hemmelder is gecertificeerd verkoopstyliste en opgeleid door House of Kiki, de enige praktijk gerichte opleiding in de Benelux. House of Kiki is bekend onder andere de TV programma's: "Uitstel van executie" van Martijn Krabbé, en "TV Makelaar" met Michiel de Zeeuw.

Verkoopstyling is het optimaal presenteren van je woning zodat deze voor zo veel mogelijk potentiële kopers aantrekkelijk wordt. Corine benadrukt de positieve punten van de woning waardoor jou/jullie woning zich gaat onderscheiden binnen het grote woningaanbod. Verkoopstyling is mogelijk voor ieder budget omdat wij met minimale middelen een groot resultaat kunnen bereiken. Denk hierbij onder andere aan het creëren van ruimte, licht, kleuren en gebruik van accessoires. Verkoopstlyling is een investering die zich bij ieder budget dubbel en dwars terugverdiend. 

 

Style & Co hanteert het zogenaamde “Hands-on concept”. Dit wil zeggen: geen dure rapportages maar gelijk de handen uit de mouwen steken voor een snel resultaat.”


Werkwijze

Style & Co is gespecialiseerd in verkoopstyling en interieuradvies voor particulieren, makelaars, projectontwikkelaars en woningcorporaties in Hengelo en omgeving.

Diensten van Style & CO

Intakegesprek:  Tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek bezoek ik jou/jullie woning om een goed beeld te krijgen van de situatie en mogelijkheden. 

Basis restyling: Hierbij worden een aantal kamer naar keuze (maximaal 3) onderhanden genomen om ze zo aantrekkijk mogelijk te maken voor de verkoop. Er wordt gebruik gemaakt van het bestaande meubilair, maar kan of geleende accessoires van Style &  Co. Dit gebeurt altijd in overleg. Het streven is om met minimale middelen een optimaal resultaat te behalen. € 225.- (inclusief BTW)

Volledige restyling:  Hierbij worden alle kamers gerestyld € 59.- (inclusief BTW) per kamer

Mondeling advies: Hierbij worden alle kamer besproken en doorgenomen voor het beste resultaat voor de verkoop.  € 99,- (inclusief btw)