Verkoopstyling en Interieurstyling: Wat is het verschil?

Betekenissen

Om het verschil te kunnen benoemen hebben we als eerste de betekenissen nodig, verkoopstyling betekend dat je je als doel stelt te koop staande huizen dusdanig professioneel te restylen dat deze met een relatief laag budget zo snel mogelijk kunnen worden verkocht tegen de best mogelijke prijs. Terwijl bij interieur styling je het huis zodanig opnieuw inricht zodat je de functie, routing, ruimte-indeling, inrichting van de diverse ruimten, licht, kleur en materiaal helemaal naar wens hebt gemaakt van de klant zodat deze klant zich fijn en rustig voelt in zijn/haar eigen huis.

Dus je kan zien dat het verschil heel erg duidelijk is, verkoopstyling staat voor het stylen om snel je huis te verkopen en interieurstyling staat voor het inrichten van een huis zodat het je thuis

Dit is een afbeelding uit onze portfolio. Neem daar ook eens een kijkje!

Onze kijk op verkoopstyling

Als je je huis wilt verkopen is het natuurlijk niet de bedoeling dat je maanden, misschien zelfs jaren, vast komt te zitten met een onverkoopbaar huis. Om dat te voorkomen komen wij helpen om de ruimtes zo te benutten dat de kijkers er niet meer weg willen. Dit doen we met een klein budget en kleine aanpassingen die de ruimte in een heel ander gezicht zetten. Als u hier vragen over hebt kunt u ons benaderen via het contactformulier en/of een afspraak maken om meer informatie te verkrijgen.

Onze kijk op interieurstyling

Als je niet tevreden bent met je huidige woning en voel je je er totaal niet thuis of heb je hulp nodig in het selecteren van je nieuwe interieur, dan kunnen we u helpen. Wij vinden dat je altijd thuis moet kunnen komen na een harde dag werken en je niet ergeren aan alles om je heen. Je huis moet je thuis zijn en je moet de kans krijgen om tot rust te komen. Als u hier vragen over hebt kunt u ons benaderen via het contactformulier en/of een afspraak maken om meer informatie te verkrijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *