Voordelen van interieuradvies door Style & Co

✔  Zoekt naar de woonstijl die het beste bij jou past.
✔  Een aanspreekpunt die alles voor je kan regelen.
✔  Werkt samen met verschillende bedrijven en groothandels. 
✔  Functioneel en passend productadvies.
✔  Het ontzorgen van de massa keuzes waarmee je overspoelt wordt
✔  Het meedenken of kopen van de juiste meubels en materialen.

Style & Co is een specialist in het toepassen van alle trends in elke ruimte. Door vele trenchwatching en smaakbewegingen beheerst zij de techniek te analyseren en deze perfect toe te passen in het stylingsplan. Ze is op de hoogte van de alle stijlen, nieuwste stoffen en armaturen collecties.

Corine Hemmelder de styliste van Style & Co brengt je woning op een creatieve en inspirerende wijze in balans. Persoonlijk contact en betrokkenheid bij jou wensen staat bij haar voorop. Of het nu gaat om je hele huis, een ruimte of een meubelstuk, ze helpt je graag om precies die sfeer te creëren die bij jou past. Het interieur wordt voor veel mensen steeds belangrijker, dit is de plek waar je je thuis wilt voelen. Je wilt je ontspannen of prettig erin kunnen werken. Heb je geen idee of bruizen er teveel ideeën door je hoofd? Met een passende indeling en een goede basis help ik je graag.

Een interieur is meer dan een verzameling losse meubels

Werkwijze

Style & Co is gespecialiseerd in verkoopstyling en interieuradvies voor particulieren, makelaars, projectontwikkelaars en woningcorporaties in Hengelo en omgeving.

Diensten van Style & Co

Intakegesprek: Tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek bezoek ik jou/jullie woning om een goed beeld te krijgen van de situatie en mogelijkheden. Naar aanleiding van jou/jullie wensen kan ik een passende offerte op maat maken.

Ontwerpfase: Bij akkoord ga ik aan de slag. Aan de hand van alle informatie maak ik een moodboard, kleurplan en een indelingsplan op maat.

Vervolgafspraak: Het ontwerp ga ik uitgebreid met jullie bespreken en ontvangt een uitgewerkt interieurplan. Uiteindelijk kun je met dit ontwerp en advies zelf aan de slag maar het is natuurlijk ook mogelijk om de uitvoering volledig aan mij over te laten.

 

Personal shopping: Samen ga ik met jou/jullie op pad voor het zoeken naar de juiste meubels en of accessoires in winkels of inkoopcentra's waar ik goede ervaringen mee heb.

Mondeling advies: Voor mondeling advies is het uurtarief € 65,- incl. btw

Projectinrichting: Heb je een kantoor/praktijkruimte of een salon die aan vernieuwing toe is? Graag kom ik bij jou langs en maak een plan of geef inspirerend advies voor je nieuwe werkplek. Dit kunnen kleine aanpassingen zijn of een volledige styling.

Vooraf maak ik een offerte voor het interieurplan.