Het gemak van een interieurstylist: Waarom en wanneer?

Een interieurstylist is iemand die je helpt met het inrichten van je woning. Denk hierbij aan de woonkamer helpen inrichten bijvoorbeeld. Een interieurstylist is iemand die je helpt met het inrichten van je woning. Denk hierbij aan de woonkamer helpen inrichten bijvoorbeeld. Een interieurstylist is iemand die een goed beeld van iets kan vormen en zo samen met de klant kan kijken naar wat het best bij die persoon past. Op deze manier kan de klant samen met de interieurstylist een mooie inrichting maken in bijvoorbeeld de woonkamer.  

Oriënterende gesprek

Bij de meeste interieurstylisten kun je een afspraak maken, om zo samen met de interieurstylist een oriënterende gesprek te houden. Dit kan ook bij Corine Hemmelder van Style & Co. In een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek die Style & Co aanbiedt bezoekt Corine de woning om een goed beeld te krijgen van de situatie en de mogelijkheden. Op deze manier kan een interieurstylist als Corine je het best op weg helpen om zo aan je wensen en behoeften te voldoen.

Wanneer gebruik je een interieurstylist?

Stel je voor: je hebt al jaren dezelfde inrichting in je woonkamer, maar je bent toe aan wat nieuws. Zelf heb je geen idee wat bij elkaar past. Ook wanneer je denkt dat het bij elkaar past en het er mooi in je hoofd uitziet, kom je er wel eens op het moment achter dat het helemaal niet eruit ziet zoals je zelf had bedacht.  Op dit soort momenten kun je een interieurstylist erbij betrekken.

Het is niet dat je een interieurstylist alleen kunt gebruiken als je bijvoorbeeld de hele woonkamer wilt veranderen. Je kunt een interieurstylist ook gebruiken om ideeën op te doen. Of als je je huidige interieur wilt behouden, maar alleen alles van plek wilt veranderen. Dit kan bijvoorbeeld als je vindt dat de huidige positie van je interieur in bijvoorbeeld de woonkamer niet aan je eisen voldoen. Ook heeft een interieurstylist meestal al een netwerk opgebouwd, hierdoor kunnen zij sneller goedkoper aan spullen komen dan wanneer jezelf dingen gaat aanschaffen.

Conclusie is dat een interieurstylist erg van pas kan komen voor allerlei zaken. De stylist kan je helpen met inspiratie opdoen, ideeën uitbeelden en bijvoorbeeld helpen met wat de laatste trends zijn op het gebied van interieurstyling. Neem vandaag nog contact op met Corine Hemmelder voor een gratis intake-gesprek, om te kijken wat ze voor jouw toekomstige paleis kan betekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *